.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 11:13

KTM Adventure Rally Bosnia

Από τις 17 ως τις 20 Ιουνίου 150 τυχεροί αναβάτες απόλαυσαν τα μονοπάτια της Bjelašnica στη Βοσνία παρέα με μερικούς από τους κορυφαίους αναβάτες του παγκόσμιου στερεώματος.

Το KTM Adventure Rally προορίζεται για όσους ζουν το πνεύμα Ready To Race της ΚΤΜ οδηγώντας τις μοτοσυκλέτες τους σε απίστευτες τοποθεσίες.

Μετά από μια σειρά εκδηλώσεων σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Κααδά και Νότια Αφρική, το Ευρωπαϊκό ράλι φιλοξενήθηκε στη Bardonecchia της Ιταλίας το 2019 και την επόμενη χρονιά ακολούθησε η Σαρδηνία. Φέτος ήταν η σειρά της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης να διαδεχθεί την Ιταλία.

Σε ένα πανέμορφο ορεινό σκηνικό με φαράγγια, οροπέδια, παγωμένες λίμνες και ποτάμια, 150 αναβάτες συμμετείχαν από 24 χώρες, με κάποιους εξ αυτών να καταφτάνουν από τόσο μακριά όσο η Αυστραλία και η Κολομβία.

Οι συμμετέχοντες είχαν την χαρά να παραστούν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου ΚΤΜ 790 Adventure R Rally. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τον γνωστό αναβάτη και πρεσβευτή της ΚΤΜ Adventure, Chris Birch, καθώς και να παρακολουθήσουν ένα ειδικό βίντεο που περιγράφει τη μοτοσυκλέτα και για ποιους σχεδιάστηκε, από τον Quinn Cody, KTM R&D Street Test Coordinator και τετράκις νικητή του αγώνα Baja 1000.

Εκτός από την ευκαιρία για ένα test ride με όλη τη γκάμα Adventure της KTM για το 2019, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και στην προκριματική διαδικασία για την Ultimate Race, μια κατηγορία που θα ενσωματώνεται στο 2020 Merzouga Rally για αναβάτες δικύλινδρων KTM Adventure μοντέλων.

Σε αυτήν προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε KTM Adventure Rally, με κριτήριο τον άριστο έλεγχο της μοτοσυκλέτας, ικανότητες πλοήγησης και μηχανολογικές και το έπαθλό τους είναι να αγωνιστούν στην Ultimate Race του Merzouga Rally με ετοιμοπόλεμα KTM 790 Adventure R in Morocco.

Από το ράλι της Βοσνίας οι δύο αναβάτες που διακρίθηκαν είναι οι Iker Iturregi από την Ισπανία και Andrej Crnkovic από τη Σλοβενία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το KTM Adventure Rally θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.ktm-adventure-rally.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon