.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 16:26

Από αρχάριος, άσος: Ένα βιβλίο για όσους μόλις πήραν δίπλωμα μοτοσυκλέτας

Ένας Έλληνας εκπαιδευτής οδήγησης, μηχανολόγος, συγγραφέας και εντουράς. Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, ένας θησαυρός γνώσης και εμπειρίας για τον νέο αναβάτη.

Μόλις πήρες δίπλωμα μοτοσυκλέτας και δε βλέπεις την ώρα να καβαλήσεις στον δρόμο, να πας ταξίδια, να στρίψεις και να βολτάρεις. Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά είναι παγκοσμίως γνωστό πως η μοτοσυκλέτα χρειάζεται άφθονη σωφροσύνη και σχετική εμπειρία για να μπορέσεις να πάρεις από αυτή με ασφάλεια τα όσα έχει να προσφέρει.

Ο Ραξής Επιτρόπου από την Κομοτηνή είναι εκπαιδευτής οδήγησης, μηχανολόγος, φίλος του enduro και συγγραφέας. Το τρίτο του βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα της Amazon για το Kindle, με τίτλο “Novice to Ace in Record Time: Everything you need to know after getting your motorcycle licence – A complete guide” - Από αρχάριος, άσος σε χρόνο ρεκόρ: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις αφότου πήρες το δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας – Ένας πλήρης οδηγός.

Το βιβλίο είναι γραμμένο στα Αγγλικά, άρα απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό και, χρησιμοποιώντας άφθονα φωτογραφικά παραδείγματα παρουσιάζει τις βασικές γνώσεις που δεν διδάσκεται κανείς στα βιβλία της εκπαίδευσης για το δίπλωμα, παρέα με την πρακτική γνώση που αποκτά κανείς με τον χρόνο και έχοντας περάσει από όλα τα αναπόφευκτα στάδια απόκτησης εμπειρίας (λάθη, τρομάρες και, ενίοτε, τούμπες). Το να ξέρεις μερικά πράγματα και να προετοιμάζεσαι γι’ αυτά πριν σου προκύψουν είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη πληροφορία που δε βρίσκεται εύκολα.

Το βιβλίο πωλείται προς 12.39 δολάρια ΗΠΑ (περίπου €11 με ισοτιμία 14/6/2019) μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Amazon και διατίθεται σε φορμά για συσκευές Kindle.

Θα το βρείτε εδώ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon