.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 16:03

Διαγωνισμός ΚΤΜ Official Fanpage για κατόχους Duke

Πόσταρε μια φωτογραφία σου με την KTM Duke σου, μάζεψε Likes και κέρδισε ένα αυτοκόλλητο #GETDUKED.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που διοργανώνει η ΚΤΜ μέσω της Official Fanpage σελίδας της στο Facebook. Χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση, για να συμμετάσχει κανείς αρκεί να είναι άνω των 18 ετών, κάτοχος διπλώματος οδήγησης και μιας Duke, οποιουδήποτε μοντέλου της συγκεκριμένης οικογένειας.

Για να λάβεις μέρος, μπαίνεις στη σχετική σελίδα και ποστάρεις στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού μια (ή περισσότερες αν θες) φωτογραφία σου με τη μοτοσυκλέτα σου.

Οι 10 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes κερδίζουν από ένα αυτοκόλλητο #GETDUKED.

Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από σήμερα, Παρασκευή 14/6, ως και την Κυριακή 16/6 13.00 ώρα Ελλάδας.

Προφανώς και το έπαθλο δεν είναι το αντικείμενο του όλου διαγωνισμού, αλλά περισσότερο εξυπηρετεί την ενίσχυση της αίσθησης κοινότητας του κόσμου που επισκέπτεται και φυσικά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανέβει η επισκεψιμότητα της εν λόγω σελίδας.

Αλλά πάλι, η ηθική επιβράβευση του να βλέπουμε τη φωτογραφία μας να αρέσει σε κόσμο είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό “ναρκωτικό”, σε αυτό οφείλουν την ύπαρξή τους όλα τα κοινωνικά δίκτυα άλλωστε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 16:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon