.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 16:05

Σειρά ρούχων Over για Yamaha SR400-500 και τον αναβάτη τους

Η Yamaha παρουσιάζει μια κολεξιόν ρουχισμού που απευθύνεται στους ιδιοκτήτες SR400 και 500, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια για τους ίδιους, αλλά και τη μοτοσυκλέτα!

Αν σας παραξενεύει ο τίτλος, αν δηλαδή φαίνεται πως μιλά για ρούχα για τη μοτοσυκλέτα, δεν είναι λάθος, διότι περί αυτού ακριβώς πρόκειται. Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Hideaki Shikama ανέλαβε για λογαριασμό της Yamaha να σχεδιάσει μια κολεξιόν που θα αφορά το θρυλικό SR, τη μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε το 1978 και τώρα ξαναζεί μια δεύτερη νεότητα ως εξαιρετική βάση για customizing.

Πιθανότατα κάπου εκεί εντοπίζεται και η αφορμή για την ανάθεση της δουλειάς αυτής στον Shikama, ο οποίος παρουσίασε τη σειρά Over. Αυτή καταφέρνει να ξεχωρίσει χάρη στα κομμάτια που προορίζονται να ντύσουν μέρη της μοτοσυκλέτας – ρεζερβουάρ, σέλα, φανάρι, φτερά, λάστιχα (!) και άλλα – και τα οποία στη συνέχεια μπορούν να συναρμολογηθούν σε ένα σακίδιο πλάτης για τον αναβάτη.

Η εν λόγω σειρά ρούχων εντάσσεται στο πνεύμα του Monozukuri, δηλαδή της δημιουργίας προϊόντων με έμφαση στην τεχνική ικανότητα και την αριστεία, θέλοντας να τονίσει πως πολλές φορές τα αντικείμενα έχουν μεγαλύτερη αξία από τους αριθμούς που τα περιγράφουν.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τα πρωτότυπα δημιουργήματα του κυρίου Shikama.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon