.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 11:09

KTM Orange Days 2019 και οδήγηση πάνε μαζί

Δύο ακόμη test rides ολοκληρώθηκαν και απομένει ένα ακόμη, στο ΚΤΜ Central Store.

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 12η και 13η στάση των φετινών Orange Days  που συνδιοργανώνονται από την KTM South East Europe και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. 

Στο FANMOTO στην Ηλιούπολη και στο EMC OIKONOMOY στο Περιστέρι βρέθηκαν 60 μοτοσυκλετιστές που απόλαυσαν την οδήγηση των μοντέλων των Orange Days, τα οποία ολοκληρώνονται μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα. 

Δύο ημέρες αφιερωμένες στην οδήγηση με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό τα test ride άρχισαν από νωρίς το πρωί και διήρκεσαν μέχρι αργά το απόγευμα. Οι περισσότεροι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα ολοκαίνουργια 790 Adventure και 790 Adventure R και να πάρουν μια πρώτη γεύση από το «ακονισμένο νυστέρι» 790 Duke S. Μαζί με τα νέα μοντέλα και όλα όσα συγκαταλέγονται στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών. Ο λόγος για  τo 1290 Super Adventure S, το 390 Duke και το 250 Duke και το RC390.

Η αυλαία πέφτει στις 5 Ιουνίου στο KTM Central Store στην οδό Πλαταιών στον Κεραμεικό.  Σας περιμένουμε να οδηγήσετε και όπως πάντα θα είμαστε εκεί για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας καθοδηγήσουμε πώς θα αποκτήσετε εύκολα την επόμενη μοτοσυκλέτα σας. 

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 5540640. 

Απαραίτητα: Άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Επίσης, βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600cc για τη δοκιμή των 790 & 1290.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon