.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 16:22

Dainese Experience: Μετά τα μαθήματα με τον Valentino Rossi, ανακοινώθηκαν δύο νέες εκδηλώσεις

Η πρώτη διοργάνωση του Dainese Experience Project στο Misano με την Ακαδημία VR46 και τον Rossi σε ρόλο guest star-εκπαιδευτή σημείωσε μεγάλη επιτυχία, οπότε για το καλοκαίρι ανακοινώθηκαν δύο νέες εκδηλώσεις.

Στις 29 Ιουνίου η πίστα Franciacorta στον Ιταλικό βορά, ανάμεσα σε Μιλάνο και Βενετία, θα υποδεχτεί τον δεύτερο γύρο του Riding Master.

Χωρισμένη σε δύο γκρουπ δυναμικότητας, η Safety Class 1 και 2 αφορά όσους θέλουν να επενδύσουν στην ασφαλή οδήγησης στον δρόμο, ενώ η Racing Class (επίσης σε δύο επίπεδα, 1 και 2) θα διδάξει τις βασικές αρχές της αγωνιστικής οδήγησης στην πίστα.

Οι τιμές συμμετοχής για τη Franciacorta ξεκινούν από €149 για τη Safety Class 1 και φτάνουν ως τα €549 για τη Racing Class 2.

Στη συνέχεια, από τις 27 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου έρχεται το Expedition Masters, μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στους αναβάτες που αναζητούν την περιπέτεια. Κι επειδή η Dainese ξέρει πως να το κάνει σκέτη μαγεία, η εκδήλωση αυτή θα γίνει στην Ισλανδία, κατά τη διάρκεια ενός πλήρους γύρου της μικρής νησιωτικής χώρας, όπου εκτός από τα μυστικά της οδήγησης σε κάθε έδαφος, οι συμμετέχοντες θα δουν από κοντά όλα τα μυθικά αξιοθέατα της χώρας – ηφαίστεια, παγετώνες, θερμοπίδακες και φιορδ.

Το Expedition πακέτο περιλαμβάνει στην τιμή ενοικίαση μιας BMW R 1250 GS HP, ασφάλεια, διαμονή, εκπαίδευση εκτός δρόμου οδήγησης και επαγγελματική υποστήριξη με φωτογραφίες και βίντεο. Κάθε συμμετέχων θα πάρει επίσης ένα κράνος AGV AX9, στολή Antarctica Gore-Tex (μπουφάν και παντελόνι), γάντια Universe και μπότες Centauri.

Η τιμή για το Expedition Masters δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο φανταζόμαστε πως με τις παροχές που προσφέρει δε θα είναι και για τον καθένα. Αυτό βέβαια δε μας εμποδίζει στο ελάχιστο να ζηλεύουμε κάργα…

Dainese Experience

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 16:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon