.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 14:13

Ducati-Pikes Peak: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες της γυμνής Panigale V4 R

Η Ducati προχωρά κανονικά βάσει του προγράμματός της με τις προετοιμασίες των μοτοσυκλετών της για να συμμετέχει στην διάσημη αμερικάνικη ανάβαση Pikes Peak.

Οι εν λόγω προετοιμασίες έχουν πυροδοτήσει και τις φήμες  που θέλουν τους Ιταλούς να παρουσιάζουν και μια νέα Streetfighter, η οποία θα βασίζεται στην πανίσχυρη 4κύλινδρη superbike της Ducati. Αυτό το 4κύλινδρο μοτέρ άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο στην Panigale V4 R και μάλιστα από επίσημα χείλη.

Η φωτογραφία που βλέπετε στις οθόνες σας, και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Asphaltandrubber, προέρχεται από δοκιμές της ιταλικής εταιρίας στην πίστα που βρίσκεται στην κοιλάδα Chuckwalla στην California.

Στην φωτογραφία φαίνονται ξεκάθαρα δύο απογυμνωμένες Panigale V4 R, στις οποίες έχει τοποθετηθεί  ενιαίο τιμόνι, σύμφωνο με τους κανονισμούς της ανάβασης. Να θυμίσουμε ότι μοτοσυκλέτες τύπου Superbike, Supersport ή SportTouring δεν επιτρέπονται στην ανάβαση Pikes Peak, μοτοσυκλέτες δηλαδή με ολόσωμο φέρινγκ και clip-on.

ducati streetfighter V4 1

Οι Ιταλοί, που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετέχουν στην ανάβαση, με αναβάτη τον Αμερικάνο Carlin Dunne, προτίμησαν να μην αγωνιστούν φέτος με την Multistrada.

Σίγουρα οι εικονιζόμενες γυμνές Panigale V4 θα έχουν και κάποια πλαστικά που θα τις συνοδεύουν (και βάσει των αγωνιστικών κανονισμών). Οι Ιταλοί ωστόσο δεν επιθυμούν να μας τα δείξουν ακόμη. Από ό,τι καταλαβαίνουμε για να δούμε την μοτοσυκλέτα ολοκληρωμένη, αλλά και να μάθουμε το όνομα της θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30 Ιουνίου περίπου, όταν και θα διεξαχθεί ο διάσημος αγώνας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 14:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon