.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 17:45

Γράψου στο Auto Vivendi Club και πάρε δώρο μια MV Agusta!

Μόνο που η συνδρομή είναι λίγο αλμυρή

Ονομάζεται Auto Vivendi και είναι μια λέσχη ιδιοκτητών supercars. Στη λίστα των αυτοκινήτων των μελών της θα βρείτε μοντέλα εταιρειών όπως Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Rolls-Royce κ.ο.κ.

Τώρα οι ιθύνοντες της λέσχης τρέχουν μια καμπάνια προσέλκυσης νέων μελών και, για να τους δελεάσουν, δίνουν δώρο μια MV Agusta για κάθε νέα εγγραφή ως τις 28 Φεβρουαρίου. Ναι σωστά ακούσατε, μια μοτοσυκλέτα της MV και δη κανονική, όχι μινιατούρα, συναρμολογούμενη ή αφίσα.

Ψηθήκατε; Ακούστε τώρα και τη συνέχεια. Η ετήσια συνδρομή στη λέσχη αυτή φτάνει τις 21,500 λίρες Αγγλίας, κοινώς περίπου €24,500 (ισοτιμία 11/2/2019). Να σημειώσουμε πως η άνωθεν τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ. Αμ πώς.

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε όλοι πως το “τυράκι” έχει εντελώς άλλο νόημα από αυτό που θα είχε για μας τους κοινούς θνητούς, καθώς τα λεφτά της ετήσιας συνδρομής αρκούν για να αγοράσει κανείς τις περισσότερες (όχι όμως όλες) μοτοσυκλέτες στη γκάμα της MV Agusta. Ούτως ή άλλως, βέβαια, το Auto Vivendi Club δεν δίνει δώρο όποια MV κάνεις κέφι, αλλά μια εκ των Brutale 800 RR America Limited Edition, Dragster RR ή Turismo Veloce Lusso.

Μαζί με τη μοτοσυκλέτα, η προσφορά περιλαμβάνει ένα ταξίδι από το Λονδίνο στο Βαρέζε της Ιταλίας για μια επίσκεψη στο εργοστάσιο της MV Agusta με ξεναγό και την ευκαιρία για test ride στα νέα της μοντέλα. Εννοείται πως όλο το ταξίδι είναι πληρωμένο από τη λέσχη.

Έτσι κι αλλιώς, οι άνθρωποι που φιλοδοξούν να εγγραφούν σε αυτή τη λέσχη δεν πρέπει να πολυνοιάζονται για … μικροποσά της τάξης των €25,000, αν σκεφτεί κανείς πως τα αυτοκίνητά τους κοστίζουν εξαψήφια και ενίοτε επταψήφια νούμερα.

Αν απορείτε ποιο είναι το σκεπτικό του Auto Vivendi για την προωθητική αυτή ενέργεια, ακούστε τον εκτελεστικό διευθυντή του (εννοείται πως έχει executive director), Richard L Thomas να το εξηγεί:

“Από την εμπειρία με τα τρέχοντα μέλη μας, γνωρίζουμε πως υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στην οδήγηση supercars και μοτοσυκλετών. Τέτοιου είδους μοναδικές και συναρπαστικές προσφορές δούλεψαν καλά στο παρελθόν για μας και ελπίζουμε η δωροθέτηση των εντυπωσιακών μοτοσυκλετών της MV Agusta θα προσελκύσει την προσοχή ανθρώπων που αγαπούν τόσο τα αυτοκίνητα, όσο και τις μοτοσυκλέτες.”

Πηγή: Auto Vivendi

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 17:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon