.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:31

50 χρόνια Honda στην Αυστραλία - Χρυσή επέτειος, στην κυριολεξία!

Μια σειρά χρυσά οχήματα γιορτάζει το γεγονός

Στις 4 Φεβρουαρίου 1969 ιδρύθηκε η Honda Australia, ενσωματώνοντας την πλήρη αντιπροσώπευση της Ιαπωνικής μάρκας στην ήπειρο της Ωκεανίας, όπου από τη δεκαετία του 1950 η εισαγωγή των Honda γινόταν μέσω διάσπαρτων μικρο-εισαγωγέων.

Φέτος λοιπόν, με τη συμπλήρωση μισού πετυχημένου αιώνα στην Αυστραλιανή αγορά, η αντιπροσωπεία της Honda σκέφτηκε λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα.

“Σκεφτήκαμε πώς θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας με έναν τολμηρό και διασκεδαστικό τρόπο. Δηλαδή, ποιος έχει ξαναδεί χρυσή μηχανή του γκαζόν ή γεννήτρια;” εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της Honda Australia, Hiroyuki Shimizu.

Honda 50th Anniversary MC Latest News Hero

Η επιλογή των “εορταστικών” οχημάτων μετρά τρεις μοτοσυκλέτες, CBR1000RR, CRF450L και CRF50F, δύο αυτοκίνητα, NSX Hybrid και Civic Type R, μια κουρευτική μηχανή του γκαζόν (HRU19 Buffalo Premium) και μια γεννήτρια (EU22i).

Όλα μαζί στάθληκαν στην εταιρεία Vinyl Wraps and Graphics στη Μελβούρνη όπου καλύφθηκαν με ένα φιλμ χρυσού χρωμίου και φινιρίστηκαν με ένα διάφανο σατέν βερνίκι.

Honda 50th Anniversary MC Latest News 1

Το πλάνο της Honda προβλέπει πως η χρυσή επετειακή σειρά θα χρησιμοποιηθεί για εκθεσιακούς σκοπούς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, διαφημίζοντας την επέτειο των 50 χρόνων της αντιπροσωπείας και μάλλον δεν προβλέπεται καμιά εμπορική εφαρμογή τους.

Λέμε "μάλλον" καθώς, όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής της εταιρείας που ανέλαβε το βάψιμο, Matt Czerny, “δεν είναι κάθε μέρα που έχει κανείς την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε μια χρυσή γεννήτρια. Όποιος τη δει, μετά θέλει να του φτιάξουμε μια...”

Honda 50th Anniversary MC Latest News 3

Κοινώς, ακόμη κι αν η Honda δεν έχει κανένα σκοπό να φτιάξει χρυσά οχήματα, η Vinyl Wraps and Graphics ενδεχομένως να έχει μόλις ξεκλειδώσει μια νέα αγορά, φέρνοντας μία ολίγη από χλιδή Αραβικών Εμιράτων στην Αυστραλία. Κι ας μην είναι αληθινός χρυσός, αλλά απλά χρώμα.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon