.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:07

Μαστόρευε την μοτοσυκλέτα του και έκαψε το σπίτι του!

Όταν τα πράγματα πάνε –πολύ- στραβά…

Μια καταστροφική εξέλιξη είχαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής σε μοτοσυκλέτα, που επιχείρησε ένας 59-χρονος αναβάτης, στο Kent της Βρετανίας. Παρά το ότι έχει πρότερη εμπειρία στο “μαστόρεμα”, κατά την διαδικασία αποστράγγισης του ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η βενζίνη αναφλέχθηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο γκαράζ όπου και γινόντουσαν οι εργασίες.

Παρά τις προσπάθειες του αναβάτη, η φωτιά δεν έσβησε και δυστυχώς εξαπλώθηκε, καταστρέφοντας ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού. Ευτυχώς βέβαια, πέραν κάποιον ελαφριών εγκαυμάτων στα χέρια, δεν υπήρξε άλλος σοβαρός τραυματισμός. Το πιο δύσκολο βέβαια για τον Βρετανό φίλο, ήταν όπως δήλωσε και ο ίδιος, η ανακοίνωση της είδησης στην γυναίκα του, η οποία απουσίαζε για ψώνια.

Στο σπίτι είχε πρόσφατα ολοκληρωθεί μια ανακαίνιση, οπότε αυτό έκανε τα ήδη πολύ δύσκολα πράγματα ακόμα δυσκολότερα, με την σύζυγο, η οποία ποτέ δεν έβλεπε με καλό μάτι την μοτοσυκλέτα του άντρα της, να έχει μια – δικαιολογημένη προφανώς- υστερική, όπως την χαρακτήρισε ο 59χρονος, αντίδραση.
 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon