.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 14:42

Όλο και περισσότερες Βρετανίδες στους δύο τροχούς

Αυξάνονται οι αναβάτριες στους δρόμους

Tην ευχάριστη είδηση της αύξησης του ποσοστού των γυναικών που επιλέγουν την μοτοσυκλέτα ως μέσο μετακίνησης στις ΗΠΑ (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ), έρχεται να συμπληρώσει μια ανάλογη αύξηση που σημειώνεται στην Βρετανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα βρετανική ασφαλιστική εταιρεία το 8% από το σύνολο των συμβολαίων για μοτοσυκλέτες, ανήκουν σε γυναίκες.

Η ανάλυση των στοιχείων όμως έδωσε και άλλες πληροφορίες, διαμορφώνοντας έτσι το μέσο προφίλ της Βρετανίδας αναβάτριας. Η μοτοσυκλέτα που είναι πρώτη στην προτίμηση των βρετανίδων, είναι το Honda CBF125F, ενώ ακολοθούν το Honda CBR125R και το Yamaha YBR125.

Tα μοντέλα μέχρι 125 κ.εκ. είναι αυτά που κυριαρχούν στις προτιμήσεις των ηλικιών 17-44, ενώ σε ότι αφορά στους μεγαλύτερους κυβισμούς, που αποτελούν προτίμηση της ηλικιακής ομάδας 45-54, Triumph Bonneville T100M, Kawasaki ZX-6R, Suzuki SV650S, Kawasaki ER-6F και Triumph Street Triple R, αποτελούν τα δημοφιλέστερα μοντέλα.

Κάποια άλλα στοιχεία που προέκυψαν, είναι ότι το πιο κοινό όνομα των Αγγλίδων αναβατριών είναι Sarah, η πιο κοινή ιδιότητα είναι αυτή της φοιτήτριας, ενώ ο τόπος κατοικίας που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό, είναι το Surrey.

Oπότε αν βρεθείτε εκεί και φωνάξετε “Sarah”, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γυρίσει φοιτήτρια εποχούμενη σε μοτοσυκλέτα, στον δρόμο της για το πανεπιστήμιο…  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 14:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon