.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 15:48

Αυτό είναι το νέο αμόρε του Valentino Rossi

Πρώτη δημόσια εμφάνιση στο FIM MotoGP 2018 Gala

Ο Valentino Rossi είθισται να είναι πολύ προσεκτικός με την προσωπική του ζωή και σπάνια βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες για τις σχέσεις του ή την οικογενειακή του ζωή. Όταν όμως είσαι ένας από τους μεγαλύτερους και διασημότερους αθλητές στην Ιταλία, θα πρέπει όντως να είναι πολύ δύσκολο να ξεγλιστρήσεις από τους paparazzi της γείτονος χώρας – εδώ που τα λέμε, ακόμη και η λέξη paparazzi Ιταλική είναι…

Αυτή τη φορά πάντως ο Γιατρός επέλεξε ο ίδιος να εμφανίσει τον νέο του έρωτα με την ευκαιρία του Gala της FIM για τις βραβεύσεις του πρωταθλήματος MotoGP 2018.

Εκεί λοιπόν ο Rossi κατέφτασε αλά μπρατσέτα με τη δεσποινίδα Francesca Sofia Novello, μοντέλο στο επάγγελμα και μόλις 25 ετών, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί, γεγονός που όπως αντιλαμβάνεστε μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων.

Απολαύστε τη παρακάτω σε μερικές φωτογραφίες που προχείρως σταχυολογήσαμε από το επαγγελματικό της πορτφόλιο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 17:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ZERO Motorcycles – Κατακτούν την αστυνομία Walt Siegl Motorcycles SΒΚ »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon