.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 14:00

Ducati e-Commerce 2.0 – Παγκόσμια online ψώνια

Σε 34 χώρες και σε 5 γλώσσες

Η Ducati ανακοινώνει την έναρξη εργασιών στο νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα, στη διεύθυνση shop.ducati.com.

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την εταιρεία Alkemy, η νέα αυτή πλατφόρμα επιτρέπει την αγορά από την άνεση του σπιτιού μας μιας εκτενούς σειράς προϊόντων, από είδη τεχνικού και casual ρουχισμού και υπόδησης, κράνη, γάντια, προστασίες, ως και όλα τα αξεσουάρ που συνοδεύονται από το λογότυπο της Ducati.

03 Ducati e shop UC69589 High

Παράλληλα, το ηλεκτρονικό κατάστημα εξυπηρετεί και τη σειρά προϊόντων Scrambler – η οποία έχει αρχίσει να αυτονομείται σε μια (σχεδόν) ξεχωριστή μπράντα, κάτι που επιχειρείται και στις μοτοσυκλέτες της οικογένειας αυτής.

Το νέο e-shop είναι προσβάσιμο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα, καθώς οι δημιουργοί του μας λένε πως η σχεδιαστική του λογική είναι smartphone-first, δηλαδή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύχρηστο σε τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή γι΄αυτό, απλά μπαίνει κανείς από τον internet browser. Εξυπηρετεί 34 χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα, ενώ είναι διαθέσιμο σε 5 διαφορετικές γλώσσες – Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Όχι, ατυχώς Ελληνικά δε μιλά.

02 Ducati e shop UC69588 High

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 14:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon