.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 11:26

Η Akrapovic της Ducati Panigale V4 R – Video

Έργο τέχνης που αυξάνει την απόδοση στους 231 ίππους!

H Ducati Panigale V4 R που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Μιλάνο, εντυπωσίασε τους πάντες με την σχεδίαση, τα χαρακτηριστικά, τον εξοπλισμό αλλά και την ανακοινώσιμη ιπποδύναμη της, όταν τοποθετηθεί σε αυτή το race kit της εταιρείας, που εκτοξεύει την απόδοση στους 231 ίππους!

Βασικό “συστατικό” για να επιτευχθεί αυτή η ισχύς, είναι η (ολόκληρη) εξάτμιση της Akrapovic, κατασκευασμένη από τιτάνιο και ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο. Προφανώς δεν πρόκειται για κάτι προσιτό, μιλάμε για τιμή κοντά στα 5.000 ευρώ στην οποία θα πρέπει να προστεθούν και τα εργατικά της τοποθέτησης από επίσημη αντιπροσωπεία της Ducati.

Η όλη διαδικασία χρειάζεται 8+ ώρες για να ολοκληρωθεί και μέσα στις εργασίες συμπεριλαμβάνεται και το “ξεκλείδωμα” της ECU, κάτι το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από εξουσιοδοτημένο service Ducati.

Με λίγα λόγια, αν σκέφτεται κανείς after – market εξάτμιση εκτός του εγκεκριμένου καταλόγου αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας και τοποθέτηση στον “μάστορα” της προτίμησης του, θα πρέπει να ξεχάσει και τους 231 ίππους, αφού απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή την απόδοση, πέραν της εξάτμισης, είναι και η ανάλογη ρύθμιση της ECU.

Βέβαια αν κάποιος έχει να διαθέσει τα κοντά στα 35.000+ ευρώ που λέγεται ότι θα κοστίζει η μοτοσυκλέτα (δεν αποτελεί επίσημη τιμή), δεν νομίζουμε να καταφύγει σε τέτοιες πρακτικές εξοικονόμησης χρημάτων…  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 11:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon