.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 09:56

MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro – Η ομορφότερη της EICMA

Σύμφωνα με τις ψήφους χιλιάδων επισκεπτών

Κάθε χρόνο το Ιταλικό περιοδικό Motociclismo διοργανώνει έναν διαγωνισμό όπου το κοινό ψηφίζει την Ομορφότερη Μοτοσυκλέτα της Έκθεσης (EICMA) και φέτος πάνω από 16,000 ψήφοι ανέδειξαν τη Brutale 1000 Serie Oro.

Συγκεκριμένα, η γυμνή μοτοσυκλέτα της MV Agusta συγκέντρωσε σχεδόν το 36% των συνολικών ψήφων για να πάρει με άνεση και διαφορά την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερη τη Ducati Hypermotard SP με 19%. Τρίτη αναδείχθηκε η Aprilia RSV4 1100 Factory με 10%.

mv agusta brutale serie oro 2019
MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώθηκε με τη νέα of-off Moto Guzzi, V85 TT (8%) και KTM 790 Adventure (5%).

Η βράβευση της ομορφότερης έγινε παραδοσιακά το τελευταίο βράδυ της έκθεσης, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στο περίπτερο του Motociclismo, σε μια τελετή όπου παρέστη ο πρόεδρος της MV Agusta, Giovanni Castiglioni, ο αρχισχεδιαστής της εταιρείας, Adrian Morton, ο πρόεδρος της EICMA, Andrea dell’Orto και ο Piero Bacchetti ως εκπρόσωπος της εκδοτικής εταιρείας Edisport Editoriale που εκδίδει το Motociclismo.

HYPERMOTARD 950 SP
Ducati Hypermotard SP

Η Brutale 1000 Serie Oro είχε ήδη ξεχωρίσει ως η πρώτη γυμνή μοτοσυκλέτα που φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη τις τιμές απόδοσής της, με 212 hp και τελική ταχύτητα άνω των 300 km/h, αλλά για τον κόσμο το χαρακτηριστικό της στυλ και σχεδίαση παραμένουν εξίσου δημοφιλή όσο ποτέ – προφανώς.

aprilia rsv4 factory 1100 2019
Aprilia RSV4 1100 Factory

Κατά τον Giovanni Castiglioni, «είναι άλλη μια μεγάλη αναγνώριση και επιβεβαίωση της ενέργειας και των πόρων που αφιερώνει η MV Agusta στη διαρκή ανάπτυξη νέων προϊόντων. Κερδίζοντας για πέμπτη φορά αυτόν τον σημαντικό διαγωνισμό λαμβάνουμε μεγάλη ικανοποίηση, τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο συνεργάτης μου Timur Sardarov. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στους φανταστικούς μας εργαζόμενους που επιδεικνύουν καθημερινά ένα απίστευτο πάθος για τη δουλειά τους».

Ο διαγωνισμός αυτός του Motociclismo γίνεται κάθε χρόνο από το 2005 και αξίζει να προσέξουμε πως τον έχουν κερδίσει μόνο δύο εταιρείες: εννιά φορές η Ducati και πέντε η MV Agusta – όλως τυχαίως αμφότερες Ιταλικές.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 10:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon