.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 10:50

AGV Pista GP RR Oro – Limited έκδοση με «χρυσό» carbon, χρυσό και στο ταμείο

Μόνο 3.000 κομμάτια από αυτή την limited έκδοση θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως.

Η AGV παρουσίασε ένα νέο κράνος, της κορυφαίας σειράς Pista, με το όνομα Pista GP RR Oro -για όσους δεν γνωρίζουν, Oro σημαίνει χρυσός, στα Ιταλικά. Όνομα και πράγμα, δηλαδή, το συγκεκριμένο κράνος, αφού θα παραχθεί μόλις σε 3.000 κομμάτια για όλο τον κόσμο, με τιμή που παίζει στα επίπεδα των 1.800 ευρώ.

Το κέλυφος του νέου AGV Pista GP RR Oro είναι κατασκευασμένο 100% από ανθρακονήματα, ενώ το κράνος συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ECER 22.06, FIM αλλά και DOT. Φέρει μεταλλικούς αεραγωγούς, σύστημα ενυδάτωσης που συνδυάζεται με τις ανάλογες φόρμες, αλλά και κλείδωμα Double D (διπλού δακτυλίου) με δαχτυλίδια από τιτάνιο (!), όπως επίσης και extra ανθεκτική ζελατίνα πάχους 5 χιλιοστών. Το βάρος του ανέρχεται στα 1.450 γραμμάρια.

Για την ευκολία του αναβάτη, διαθέτει επίσης σύστημα Adaptive Fi, που επιτρέπει την προσαρμογή στα εσωτερικά μαξιλαράκια του κράνους, ακριβώς σύμφωνα με τα μέτρα του αναβάτη. Στο πακέτο περιλαμβάνεται μία πίσω «αεροτομή» σε ματ μαύρο χρώμα, που μπορεί να αφαιρεθεί, όπως επίσης και Pinlock αντιθαμβωτική ζελατίνα. Το χρώμα είναι αυτό το υπέροχο χρυσό carbon που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε, καθώς το κράνος αναμένεται να... κάνει φτερά, και ας κοστίζει σχεδόν 2.000 ευρώ. Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι η online τιμή που δημοσιεύεται, μπορεί να είναι ενδεικτική και σας καλούμε να απευθυνθείτε απευθείας στην αντιπροσωπεία AGV, για ακριβέστερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 10:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon