.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 09:25

H Ducati Hypermotard 698 Mono RVE είναι «η ομορφότερη μοτοσυκλέτα της EICMA»

Περισσότεροι από «ένας στους τρεις» συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, έδειξε το νέο μονοκύλινδρο Ducati ως το ωραιότερο όλων των εκθεμάτων, στην Fiera Milano φέτος. 

Στην ψηφοφορία που διοργανώνει σταθερά από το 2005, η EICMA σε συνεργασία με το ιταλικό περιοδικό Motociclismo, για ακόμα μία χρονιά είναι μία Ducati που παίρνει την κορυφαία διάκριση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του 2023, η Hypermotard 698 Mono RVE είναι «η ομορφότερη μοτοσυκλέτα της EICMA» για φέτος.

Στην εν λόγω ψηφοφορία κατέθεσαν την άποψη τους, περίπουν 25.500 φίλοι της μοτοσυκλέτας, με το Hypermotard να συγκεντρώνει πάνω από το 35% των ψήφων -σαν να λέμε δηλαδή, ότι πάνω από ένας στους 3 ψήφισαν Hyper. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος έγινε εχθές, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, την τελευταία μέρα της φετινής έκθεσης και ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή βράβευσης. Το βραβείο για την Ducati, παρέλαβε ο Andrea Ferraresi, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού Centro Stile. Ανυπομονούμε να δούμε την μοτοσυκλέτα και από κοντά...   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 09:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon