.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 07:28

Εύη Βατίδου - Ποινική δίωξη για τραυματισμό μοτοσυκλετιστών

Η τηλεπαρουσίαστρια και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια φέρεται πως κυνήγησε και χτύπησε μοτοσυκλέτα για ένα σπασμένο καθρέφτη.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της Εύης Βατίδου, η οποία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Γλυφάδα κυνήγησε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες και προσπάθησε να την εμβολίσει, καθώς φέρεται να έσπασαν τον καθρέφτη του οχήματός της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια 57χρονη που επέβαινε στη μηχανή τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η Εύη Βατίδου κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα. Οδηγήθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Μέχρι τότε κρατείται.

Εντωμεταξύ, την υπέρασπιση της ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση από οδηγό μοτοσυκλέτας. «Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσυκλέτα καθώς και από κάποια κυρία. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της “κατέβασε” τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή, η οποία δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας, και έφυγε».

Αμέσως μετά, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσυκλέτας. «Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Είναι κατσάβραχα, δεν υπάρχουν κατοικίες. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός. Δεν έχει τίποτα. Και η πρώην σύζυγός μου έχει υποστεί κάποια τραύματα». Αμέσως μετά είπε πως δεν υπάρχει κανένα σημάδι πάνω στο αυτοκίνητο απ’ το οποίο να προκύπτει ότι εμβόλισε τη μηχανή.

Μπορώ να σας πω, μετά τα όσα συνέβησαν, ότι η πρώην σύζυγός μου είχε απόλυτα δίκιο. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη, χωρίς να γίνει αυτοψία. Αρχικώς η δίωξη ανάφερε απλές σωματικές βλάβες», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε ότι η Εύη Βατίδου δεν έχει αφεθεί ελεύθερη, διότι της ασκήθηκε δίωξη λόγω της καταδιώξεως και του τραυματισμού, που υπάρχει κάταγμα και βαριά σωματική βλάβη. «Κρατείται και θα οδηγηθεί στον ανακριτή σήμερα».

Να σημειωθεί πως η γυναίκα που επέβαινε στη μηχανή, ηλικίας 57 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός της μηχανής υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πηγές: naftemporiki.gr/ gazzetta.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon