.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 08:19

Χριστουγεννιάτικη κλήρωση Bikeit

 

Κλήρωση 16 βιβλίων!

 


Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει στη σελίδα μας στο facebook, ήρθε η ώρα για μια ακόμη κλήρωση του Bikeit και θα αφορά βιβλία αυτή τη φορά! Τρεις συγγραφείς, τρεις λάτρεις της μοτοσυκλέτας και των ταξιδιών, προσφέρουν τα βιβλία τους για τη χριστουγεννιάτικη κλήρωσή μας.

Τα βιβλία

Έτσι, 16 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν (Αλφαβητικά):

1.    Ηλία Βροχίδη – “27 Πανσέληνοι στην Ανατολή” (5 αντίτυπα)
2.    Κωνσταντίνου Μητσάκη – “Στους δρόμους της Ασίας” (2 αντίτυπα)
3.    Κωνσταντίνου Μητσάκη – “Στους δρόμους της Αφρικής” (2 αντίτυπα)
4.    Κωνσταντίνου Μητσάκη – “Στους δρόμους της Ευρώπης” (2 αντίτυπα)
5.    Πασχάλη Τσαρούχα – “Ο Μπίλης Καντίλης γνωρίζει τα μέτρα ασφαλείας” (5 αντίτυπα)

Και αυτή η κλήρωση θα γίνει μέσω της σελίδας του Bikeit στο facebook (https://www.facebook.com/bikeit), όπου έχει ήδη αναρτηθεί σχετικό άλμπουμ με τα εξώφυλλα των βιβλίων που κληρώνονται και τίτλο “Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Bikeit”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι “like” στη φωτογραφία του βιβλίου για το οποίο θέλετε να κληρωθείτε – δεν υπάρχει περιορισμός, μπορείτε να διεκδικήσετε και τα πέντε διαφορετικά βιβλία.

O διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από Δευτέρα 19/12/2011 έως Παρασκευή 23/12/2011 στις 24:00. Η επιλογή των νικητών θα γίνει και πάλι με χρήση του εγκυρότερου εργαλείου randomization, random.org και η ανάρτηση των ονομάτων των νικητών θα γίνει το Σάββατο 24/12/2011, τόσο στην ιστοσελίδα του Bikeit, όσο και στη σελίδα μας στο facebook.
Οι τυχεροί αναγνώστες που θα δουν το όνομα ή το nickname τους στη λίστα, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail με τα πλήρη στοιχεία τους στο bikeit (info – παπάκι – bikeit.gr) προκειμένου να τους αποστείλουμε το βιβλίο που κέρδισαν.

Ευχαριστούμε θερμά: Tο βιβλιοπωλείο “Travel Bookstore” για την παραχώρηση των βιβλίων του Ηλία Βροχίδη και προσωπικά τους Κωνσταντίνο Μητσάκη* και Πασχάλη Τσαρούχα** για την παραχώρηση των βιβλίων τους!

*Η πλήρης βιβλιογραφία του Κ. Μητσάκη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τσάλλης και τα βιβλία του μπορείτε να τα προμηθευτείτε και ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα του συγγραφέα,  www.motoexplorer.gr )

** “Ο Μπίλης Καντίλης γνωρίζει τα μέτρα ασφαλείας” είναι το δεύτερο παιδικό βιβλίο του γνωστού ηθοποιού μετά το επιτυχημένο “Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris-Dakar”.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και Καλές Γιορτές!

Φωτογραφίες βιβλιών


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Chariot Scates V-Strom hellas Club και “Χαμόγελο του Παιδιού” »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon