.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 14:58

V-Strom hellas Club και “Χαμόγελο του Παιδιού”

 

Ημερολόγιο 2012 για ενίσχυση

 



Η οργάνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού» (http://www.hamogelo.gr) που εδώ και 16 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των κακοποιημένων, παραμελημένων, πεινασμένων, άρρωστων παιδιών δίνοντας λύσεις σε καταστάσεις απόγνωσης, απειλείται με κλείσιμο καθώς οι πόροι του λιγοστεύουν. Σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χρειάζεται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ.
Η Ελληνική λέσχη μοτοσικλετιστών «V-Strom Hellas Club» θέλοντας να συλλέξει χρήματα για να βοηθήσει στην βιωσιμότητα της οργάνωσης το «Χαμόγελο του Παιδιού», τύπωσε ένα ημερολόγιο για το 2012 το οποίο θα διαθέσει προς πώληση, στην τιμή των 5 ευρώ.

Χωρίς την δική σας ενίσχυση, τα περισσότερα από 275 παιδιά-θύματα κακοποίησης που φιλοξενούνται στα 11 σπίτια της οργάνωσης θα βρεθούν χωρίς σπίτι. Με την αγορά του ημερολογίου στηρίζετε έμπρακτα το έργο που πανελλαδικά επιτελεί ώστε να μην χρειαστεί να κόψει τίποτα για τα παιδιά.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» αγοράζοντας το ημερολόγιο του «V- Strom Hellas Club», μπορούν να το προμηθευτούν από τον τόπο συνάντησης των μελών της λέσχης café Peach, Αγίου Νεκταρίου 2 & Κοζάνης, Αιγάλεω, κάθε Τετάρτη απόγευμα μετά τις 19:00, στέλνοντας ένα e-mail με τα στοιχεία σας στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή από το forum της λέσχης. Η παράδοση θα γίνεται με αντικαταβολή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χριστουγεννιάτικη κλήρωση Bikeit O Valentino Rossi live! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon