.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 00:37

Νέο scooter Yamaha Xenter 150

 

Ετοιμοπαράδοτο και σε εκλυστική τιμή!

 



Ήρθε το νέο ΥΑΜΑΗΑ SCOOTER Xenter 150cc και διατίθεται στην ελκυστική τιμή των €3.090.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Co.Ltd, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η τιμή του νέου YAMAHA scooter Xenter150 είναι €3.090.

Η τιμή αυτή περιλαμβάνει το top-case (βαλιτσάκι) και έχει άμεση ισχύ. Ως επιπλέον αξεσουάρ διατίθενται ο ανεμοθώρακας, η ποδιά και η πλάτη συνεπιβάτη.

Το νέο ΥΑΜΑΗΑ Xenter150 με τον ισχυρό υγρόψυκτο τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 155 κ.εκ. συνδυάζει δυνατά πλεονεκτήματα με μία πολύ ελκυστική τιμή, μοναδική για όσα προσφέρει:
•    Οικονομία με χαμηλή κατανάλωση και αραιά service.
•    Λειτουργικότητα και άνεση με υψηλή ποιότητα κατασκευής, άψογες αναρτήσεις (monocross), μεγάλο χώρο στα πόδια, άνετη χαμηλή σέλα, δυνατά φώτα.
•    Ιδανική οδηγική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες με δυνατό γκάζι, καλό πλάγιασμα, μεγάλους τροχούς 16’’, ενοποιημένα δυνατά φρένα (UBS) και το πιο άκαμπτο και σταθερό πλαίσιο της κατηγορίας του.   

Ιδανικό για όσους τα θέλουν όλα, το ταχύτατο scooter Xenter 150 υπόσχεται άνετες, στυλάτες και οικονομικές μετακινήσεις σε κάθε δρόμο ή στενό της πόλης, και είναι άμεσα διαθέσιμο σε τρία χρώματα - λευκό, γκρι και μαύρο - στο Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο scooter, καθώς και διευθύνσεις των καταστημάτων που μπορείτε να απευθυνθείτε, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες μας : www.yamaha-motor.gr, και www.motodynamics.gr

Φωτογραφίες οδήγησης


Στατικές φωτογραφίες


Τεχνικές φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 11:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon