.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 14:49

Ντελιβεράς εναντίον Τυφώνα, σημειώσατε 2

«Θα σε πάρει και θα σε σηκώσει» στην κυριολεξία

Πολλή μαζεμένη γκαντεμιά αυτή η ταλαίπωρη Ιαπωνία, η μια φυσική καταστροφή πίσω από την άλλη έχει πέσει εσχάτως στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Τελευταίος απρόσκλητος και σαφώς ανεπιθύμητος επισκέπτης, ο τυφώνας Jebi ήρθε για να διεκδικήσει το ρεκόρ της χειρότερης καταιγίδας που έχει χτυπήσει την Ιαπωνία τα τελευταία 25 χρόνια, αφήνοντας πίσω του 17 θύματα και αμέτρητες υλικές ζημιές.

Στην Οσάκα, απ’ όπου μας έρχεται το βίντεο, τα τσιμέντα μάλλον δε θα κινδυνεύσουν από τους θυελλώδεις ανέμους, ωστόσο το μικρό σκουτεράκι του πιτσαδόρου της Dominos τα βρίσκει κάπως σκούρα.

Τόσο που, όχι απλώς δε μπορεί να κινηθεί ούτε μέτρο, αλλά ούτε καν να σταθεί.

Ο δε τρόπος που ο αέρας παίρνει και σέρνει το πεσμένο σκούτερ, μας δίνει μια καλή ιδέα του πόσο δυνατός ήταν αυτός ο Jebi.

Αφήστε που κάποιος θα έμεινε πεινασμένος εκείνη τη μέρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 14:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon