.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 10:23

Kurviger – Βρείτε τον δρόμο με τις πιο πολλές στροφές!

Μια εξαιρετική εφαρμογή για μοτοσυκλετιστές

Ωραία μέρα. Μηχανάκι ετοιμοπόλεμο και γεμάτο βενζίνη. Διάθεση και όρεξη για βόλτα χτυπάνε κόφτες! Που πάμε όμως; Αν το ζητούμενο είναι οι στροφές (και από την στιγμή που μιλάμε για μοτοσυκλέτες, πρέπει να είναι!) τότε το kurviger.de, είναι ότι χρειάζεστε!

Πρόκειται για μια εφαρμογή, διαθέσιμη δωρεάν σε περιβάλλον windows (pc), android και ios (αναζητείστε το ως Scenic Motorcycles Touring) ,  μέσω της οποίας μπορείτε να συνδέσετε το σημείο αφετηρίας σας και το σημείο προορισμού τον πιο… στριφογυριστό τρόπο. Το Kuviger, μπορεί να σχεδιάσει άμεσα μια διαδρομή που θα αποφεύγει τα μεγάλα αστικά κέντρα και θα έχει όσο το δυνατόν περισσότερες στροφές.

Ουσιαστικά με το που του ορίσετε αφετηρία και προορισμό, σας δίνει τέσσερις επιλογές διαδρομής: Ταχύτερη ευθεία διαδρομή, Γρήγορη διαδρομή με κάποιες στροφές, Διαδρομή με στροφές, Διαδρομή με το μέγιστο δυνατό των στροφών. Επιπρόσθετα, σας εμφανίζει και πίνακα με τα υψομετρικά μια διαδρομής, όποτε έχετε μια πλήρη εικόνα για τον δρόμο το οποίο πρόκειται να διανύσετε.

Windows (PC)
Android 
iOS

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 16:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon