.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 10:36

“Λουκέτο” και “ρολά” για την Motus

Με μια ξαφνική ανακοίνωση μέσω mail, ανακοινώθηκε το κλείσιμο  

H Motus, η αμερικανική εταιρεία που προκάλεσε αίσθηση το 2013 με την παρουσίαση του MST, ένος sport touring μοντέλου με V4 εγκάρσιο κινητήρα 1.650 κ.εκ., ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά πριν λίγες ημέρες, την παύση της λειτουργίας της.

Η είδηση ανακοινώθηκε στους ιδιοκτήτες Motus μοτοσυκλετών μέσω mail και επιβεβαιώθηκε αργότερα, από δημοσιογράφους που επικοινώνησαν με τον συνιδιοκτήτη της εταιρείας, Brian Case.

motus 2

To νέο αποτέλεσε έκπληξη, καθώς δεν υπήρξε κάποια ένδειξη για το κλείσιμο της εταιρείας, αντιθέτως μάλιστα, όλα έδειχναν ότι η Motus θα παρουσίαζε ένα δεύτερο μοντέλο στην γκάμα της, μια streetfighter έκδοση του MST.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως με τα 30.000 δολάρια που κόστιζε το “βασικό” MST των 165 ίππων και με τα 37.000 δολάρια για την πιο ισχυρή και καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση MST-R των 185 ίππων, τα μοντέλα της Motus, δεν ήταν αυτό που λέμε “προσιτά”, ενώ ανήκαν και σε μια κατηγορία η οποία δεν κάνει “κλικ” στους μοτοσυκλετιστές των ΗΠΑ, οι οποίοι προτιμούν τα cruisers για να κάνουν τουρισμό.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 12:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έξι custom Honda για το Glemseck 101 Στα δικαστήρια Mondial και Rieju »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon