.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 14:36

Έξι custom Honda για το Glemseck 101

Και παρουσία-έκπληξη του Mick Doohan

Αυτό το σαββατοκύριακο, 31/8-2/9, το φεστιβάλ Glemseck 101 διοργανώνεται για 13η συνεχή χρονιά στην πόλη Leonberg της Γερμανίας. Για τον σκοπό αυτόν η Honda έχει ετοιμάσει έξι custom δημιουργίες βασισμένες σε μοντέλα της, από τις οποίες ξεχωρίζει το CB1000R που φτιάχτηκε ειδικά για να τρέξει στον αγώνα επιτάχυνσης σε 1/8 του μιλίου (200 μέτρα) ‘Sprint International’.

Μάλιστα, αναβάτης αυτής της μοτοσυκλέτας θα είναι ένας μοναδικός καλεσμένος, ο σπουδαίος πεντάκις πρωταθλητής GP Mick Doohan που θα απολαύσει το CB με μια συλλογή κορυφαίων εξαρτημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν τις αναρτήσεις Öhlins του Fireblade SP, εξάτμιση Akrapovic, φρένα Brembo, ένα μοναδικό ψαλίδι, διάφορα αξεσουάρ της Rizoma και μια πολύ ξεχωριστή τρίχρωμη βαφή.

152010 2018 Glemseck CB1000R

Στο Glemseck 101 θα εμφανιστεί άλλο ένα καστομαρισμένο CB1000R, το Neo Daemon του Γερμανού Jens Kratschmar, ο οποίος ασχολήθηκε κυρίως με την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, τυλίγοντάς τη με ανακλαστικό βινύλιο και χρησιμοποιώντας ένα στρώμα λευκού σμάλτου σε πολλά εξαρτήματα, όπως η εξάτμιση, οι μανέτες και οι τροχοί.

Από τη σύγχρονη γκάμα της Honda προέρχεται και το τρίτο custom που θα αποκαλυφθεί στο Glemseck 101, ένα Monkey flat tracker που σχεδίασε η Γερμανική Kingston Customs.

Τα υπόλοιπα τρία custom που θα παρουσιαστούν μας έρχονται από το παρελθόν της Honda.

152220 CX500 at Glemseck

Για αρχή, ένα CX500 που πέρασε από τα χέρια του βραβευμένου Michael Michael της Αγγλικής Libra Coachworks κοσμείται από αμέτρητα χειροποίητα εξαρτήματα, ειδικά φτιαγμένα για την περίσταση.

Μετά έχουμε ένα CB750 διά χειρός της Kaspeed, οι οποίοι σχεδίασαν σε 3D CAD software μια σειρά εξαρτημάτων όπως το μακρόστενο ρεζερβουάρ καυσίμου, φτερά και την café racer ουρά.

Τέλος, μια Honda Gold Wing 1000 (πρώτης γενιάς) πέρασε από το συνεργείο του Ολλανδού Roy Holtman, ο οποίος έφτιαξε κάμποσα χειροποίητα και μοναδικά κομμάτια για να μετατρέψει την κάποτε γυμνή τουρίστρια σε ένα custom έκθεμα αντάξιο ενός από τα μεγαλύτερα μοτοσυκλετιστικά φεστιβάλ της Ευρώπης.

152234 GL1000 at Glemseck 2018

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 14:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon