.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 16:09

Οff Road ‘n’ Roll – Σχολείο οδήγησης με τον Matthias Walkner!

Ο νικητής του Dakar σε τριήμερο “σεμινάριο” στην Αυστρία

Όχι απλά ένα σχολείο οδήγησης αλλά μια εμπειρία ζωής πρόκειται να βιώσουν όσοι θα συμμετάσχουν, από τις 7 έως τις 9 Σεπτέμβρη 2018 στο τριήμερο σεμινάριο off-road οδήγησης που διοργανώνει η Red Bull, σε συνεργασία με τον νικητή του Dakar, Matthias Walkner.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πάρκο μηχανοκίνητου off road αθλητισμού, λίγο έξω από  το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν από τον Matthias μυστικά και τεχνικές για την εκτός δρόμου οδήγηση. Μαζί θα βρίσκεται και ο Werner Singer, προσωπική επιλογή του Matthias, o οποίος ειδικεύεται στην Off-Road “διδασκαλία”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οδήγηση σε πίστα MX, trail και Cross Country οδήγηση στο αλπικό τερέν εντός του πάρκου, δοκιμή όλης της γκάμας των off-road μοντέλων της KTM, πεζοπορία στο βουνό Schlenken και γεύμα με τον νικητή του Dakar, Matthias Walkner.

Η διαμονή έχει προγραμματιστεί για δύο βράδια σε τετράστερο ξενοδοχείο της περιοχής.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ΕΔΩ.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 16:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon