.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 14:51

Dominar ASEAN Odyssey – Τέσσερις γυναίκες, ΝΑ Ασία, 17.000 χλμ!

Στον δρόμο για 56 ημέρες με Bajaj Dominar 400

Ένα πολύ δύσκολο ταξίδι ολοκλήρωσαν τέσσερις αναβάτριες από την Ινδία, οι οποίες οδηγώντας Bajaj Dominar 400, ξεκίνησαν από το Hyderabab στο κέντρο της χώρας, διέσχισαν έναν νέο αυτοκινητόδρομο στις νότιες παρυφές των Ιμαλάϊων και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν νότια, εισερχόμενες στα κράτη που βρίσκονται στην νοτιανατολική Ασία, στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα που σχηματίζει ο ποταμός Μεκόνγκ. 

Μιανμάρ, Ταϊλάνδη, Λάος, Βιετνάμ και Καμπότζη, ήταν οι χώρες τις οποίες διέσχισαν οι αναβάτριες, έχοντας να αντιμετωπίσουν σε πολλές περιπτώσεις ένα υποτυπώδες οδικό δίκτυο χωματόδρομων που διερχόντουσαν μέσα από ζούγκλες.

Αφού “κύκλωσαν” την NΑ Ασία, ανέβηκαν ξανά βόρεια και ταξιδεύοντας σταθερά στις υπώρειες περιοχές της οροσειράς των Ιμαλάϊων, μπήκαν και πάλι στην Ινδία, ολοκληρώνοντας έτσι ένα ταξίδι 56 ημερών και 17.000 χιλιομέτρων.

Στο video που ακολουθεί οι τέσσερις αναβάτριες μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες του από αυτό το επικό ταξίδι:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 14:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon