.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 13:22

Φυλάκιση 21 μηνών για αναβάτη που κατέγραφε τα… “καγκουριλίκια” του

Μεγάλο αρχείο video ανακάλυψε η αστυνομία σε έρευνα στο σπίτι του

Στην εποχή των social media τίποτα δεν μένει κρυφό… θα πρέπει βέβαια σε πρώτη φάση ο κάθε χρήστης να έχει αναρτήσει κείμενο, φωτογραφίες ή video με δική του πρωτοβουλία  και εκεί παρουσιάζεται πρόβλημα ορισμένες φορές.

Αυτή η μεγάλη ανάγκη για προβολή και εφήμερη αναγνώριση στον αχανή κόσμο του διαδικτύου, έχει οδηγήσει πολύ κόσμο σε μια αφελή αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων και στιγμών. Μερικές φορές δε, η ανάρτηση ορισμένων video μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα με τον νόμο, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Βρετανός Adam Campion, 26 χρονών από την Βρετανία, ανέβασε σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένα video στο οποίο εμφανίζεται να κάνει σούζες και να οδηγεί με πολύ υψηλή ταχύτητα σε δημόσιους δρόμους.

Το video αυτό υπέπεσε στην αντίληψη των αρχών και μετά από έρευνα στο σπίτι του αναβάτη, βρέθηκε ένα laptop το οποίο περιείχε δεκάδες video με τον Adam να επιδίδεται σε επικίνδυνη οδήγηση, ενώ διασταυρώθηκε ότι μια μοτοσυκλέτα που βρισκόταν στην κατοχή του αναβάτη, ήταν κλεμμένη.

Όπως λέγανε και οι παλιοί… “Να κλέψεις ξέρεις, να κρυφτείς ξέρεις;”… ο Adam, μάλλον όχι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 13:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon