.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 11:08

Η Confederate Motorcycles ζει και βασιλεύει!

Υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, συνεχίζεται η παραγωγή

Η Confederate Motorcycle, η εταιρεία από την Αλαμπάμα των HΠΑ που κατασκεύαζε σχεδιαστικά… “αιρετικές” μοτοσυκλέτες με τιμές συλλεκτικής φύσεως, ανακοίνωσε πέρυσι το καλοκαίρι ότι αλλάζει πλεύση και στρατηγική, μετονομαζόμενη σε Curtiss Motorcycles, εστιάζοντας στην ηλεκτροκίνηση.

Τα νέα αυτά σίγουρα απογοήτευσαν τους λιγοστούς αλλά εκλεκτού$($$$$$... καταλάβατε ε;) φίλους της εταιρείας οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν αρκετά για να αποκτήσουν τις μοναδικές δημιουργίες της Confederate.

Tην δυναμική αυτή δεν θέλησε να αφήσει ανεκμετάλλευτη ένας επενδυτικός όμιλος λοιπόν (Ernest Lee Capital), o οποίος και απέκτησε τα δικαιώματα της εταιρείας, τα σχέδια των μοτοσυκλετών και τις εγκαταστάσεις, με σκοπό να συνεχίσει την παραγωγή.

Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας είναι και πάλι ενεργή, προσφέροντας τα τέσσερα μοντέλα που συνιστούν την γκάμα της Confederate, ενώ υπάρχουν επίσης και επιλογές σε μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες. Στα άμεσα σχέδια, συμπεριλαμβάνεται επίσης η παρουσίαση νέων εκδόσεων για τα μοντέλα Hellcat, Fighter και Wraith.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 11:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon