.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 10:14

To Niken Demo Tour έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

Κλείστε θέση όσο προλαβαίνετε

 

Η Yamaha ξεκινά το Ευρωπαϊκό σκέλος του Niken Demo Tour από την Ελλάδα, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο πρωτοποριακό μοντέλο που βασίζεται στην τεχνολογία LMW (Leaning Multi Wheeler).

Επί Ελληνικού εδάφους έχουν προγραμματιστεί δύο δοκιμές σε Αθήνα, 16-17 Ιουνίου στο λιμάνι Λαυρίου και Θεσσαλονίκη, 19-20 Ιουνίου, στο ΒΙ.ΠΑ. Νέας Ραιδεστού.

Εκεί σας περιμένει ένας στόλος από Niken και επιλεγμένες διαδρομές με άφθονες στροφές για να μπορέσει κανείς να βιώσει αυτό που η Yamaha χαρακτηρίζει ως “απόλυτο συνδυασμό σπορ συμπεριφοράς και ασφάλειας σε οποιονδήποτε τύπο ασφάλτου”. Η διάρκεια της οδηγικής δοκιμής υπολογίζεται σε 40 με 45 λεπτά.

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στις παρακάτω ιστοσελίδες:

Αθήνα: http://bit.ly/YamahaNikenTour_GR_Athens
Θεσσαλονίκη: http://bit.ly/YamahaNikenTour_GR_Thessaloniki

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ήδη κάποιες ώρες είναι κλεισμένες, οπότε οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε να εξασφαλίσετε τη δοκιμή σας.

Το Πανευρωπαϊκό Niken Demo Tour κάνει την αφετηρία του από την Ελλάδα, για να επισκεφτεί άλλες 15 χώρες ως τον Οκτώβριο. Η συνέχεια του προγράμματος περιλαμβάνει τις Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Ελβετία, Πορτογαλία, Νορβηγία και Σλοβενία.

15089364501973 19 niken granite gray lifestyle 005 03

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 10:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon