.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 16:34

ΚΤΜ SEE – Διακοπή συνεργασίας με κατάστημα και συνεργείο στην Πάτρα

 

Προς αναζήτηση νέων συνεργατών στην Αχαΐα

Η ΚΤΜ South East Europe AE, ανακοίνωσε  την διακοπή της συνεργασίας με εξουσιοδοτημένο κατάστημα και συνεργείο στην Πάτρα. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου, με οδηγίες για την κάλυψη των ιδιοκτητών ΚΤΜ, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΤΜ ΠΑΤΡΑ

Αγαπητοί πελάτες, ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών KTM. H KTM South East Europe AE, ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ των εταιρειών KTM και HUSQVARNA στην Ελλάδα, είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι κατόπιν έγγραφου αιτήματος της εταιρείας του κύριου Δημήτρη Σαρέλλα, το κατάστημα KTM Σαρέλλας, καθώς και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο του κυρίου Σταμάτη Λυμπεράτου, δεν ανήκουν πλέον στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών της KTM.

Η KTM South East Europe A.E. βρίσκεται σε φάση αναζήτησης νέου συνεργάτη ώστε να καλυφθεί η αγορά της Πάτρας.

Εν τω μεταξύ, οι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών KTM θα πρέπει να απευθύνονται είτε στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Καλαμάτας (Alfa Marine & Motor, Αθανασάς, τηλ. 2721082035) είτε στα καταστήματα της Αθήνας που μπορείτε να βρείτε στο www.ktm.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 16:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon