.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 12:17

Video – O πιο… YOLO αστυνομικός όλων των εποχών!

 

Σούζα δίπλα σε περιπολικό και δεν τρέχει τίποτα!

 

Στις ΗΠΑ, αρκεί να σου φύγει λίγο ο συμπλέκτης στην εκκίνηση και μπορεί να βρεθείς με 10 taser καρφωμένα στο σώμα σου σπαρταρώντας από τα volt, ενώ για επιδόρπιο θα εισπράξει και 2-3 σφαίρες…   

Για αυτό τον λόγο, το video που παραθέτουμε μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση! Βλέπουμε λοιπόν ένα περιπολικό στο St. Louis της πολιτείας του Missouri και δίπλα σε αυτό, έναν αναβάτη μοτοσυκλέτας να επιδίδεται σε σούζα διαρκείας με τα πόδια… στην ούρα του δίτροχου.

Αλλά δε είναι μόνο αυτό, ο αστυνομικός φαίνεται να επικροτεί κατά κάποιο τρόπο την ενέργεια του μοτοσυκλετιστή, απλώνοντας τον χέρι του για να κάνει “high five” με το… πόδι του αναβάτη!

Το video δημοσιεύθηκε στο facebook και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ ενημερώθηκε άμεσα και το αστυνομικό τμήμα του St. Louis, το οποίο έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Είναι πολύ πιθανόν βέβαια να έχουν αντιγραφεί τα εμβλήματα της αστυνομίας του St. Louis και να έχει μετατραπεί ένα πολιτικό αυτοκίνητο σε περιπολικό, οπότε όλο αυτό να είναι μια καλά στημένη φάρσα.

Σε κάθε περίπτωση, υποθέτουμε ότι στο αστυνομικό τμήμα του St. Louis, ήδη φορτίζουν τα taser και κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή…  


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 17:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon