.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 14:25

Λάρισα - Κλέφτης μοτοσυκλέτας τράκαρε με περιπολικό

Η μοτοσυκλέτα είναι εντάξει;

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα πριν, στην Λάρισα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, άνδρας επιχείρησε να αφαιρέσει μοτοσυκλέτα, όμως... υπολόγιζε χωρίς το κάρμα.

Τράκαρε με περιπολικό ο κλέφτης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης είχε ήδη αφαιρέσει την μοτοσυκλέτα, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη στο κέντρο της πόλης, και εκινείτο με αυτή, όταν και άνδρες της Αστυνομίας του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει κάνοντας και επικίνδυνους ελιγμούς κατά την διάρκεια της προσπάθειας του, όμως τελικά έπεσε πάνω σε... περιπολικό της αστυνομίας!

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτοχος διπλώματος. Βαρύνεται με κατηγορίες κλοπής οχήματος, επικίνδυνης οδήγησης, παράβαση του Κ.Ο.Κ. και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 14:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon