.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 15:26

Ο Βen Affleck, το ατύχημα με μοτοσυκλέτα και τα “fake news”

 

Απίστευτη παραπληροφόρηση!

Πραγματικά τρομάζει κανείς με το που μπορούν να φτάσουν τα ΜΜΕ για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαστρέβλωση των γεγονότων που αφορούσαν σε ένα μικροατύχημα που είχε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ben Affleck, οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του στο Los Angeles.

Eίναι γνωστή η αγάπη του Affleck για τους δύο τροχούς, με σαφή προτίμηση στα superbike και hyper GT, αφού πολλές φορές ο φακός των παπαράτσι τον έχει καταγράψει να οδηγά BMW S1000RR, Suzuki GSXR 1000 και Suzuki Hayabusa.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, ο Affleck είχε μια πτώση με το Hayabusa του, με πολύ μικρή ταχύτητα. Ο ηθοποιός δεν έπαθε το παραμικρό και συνέχισε την διαδρομή του μόλις σηκώθηκε από τον δρόμο και σήκωσε και την μοτοσυκλέτα.

Αυτό ήταν όλο… μια ανώδυνη “χαζοπτώση” από αυτές που έχουμε βιώσει όλοι μας. Όχι όμως για τους αιμοδιψείς “δημοσιογράφους” ορισμένων site, που το “τερμάτισαν” στην υπερβολή!

Το ασήμαντο ατύχημα του Affleck, μετατράπηκε σε σφοδρή σύγκρουση η οποία ενδέχεται να αφήσει μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες στον ηθοποιό, τερματίζοντας την καριέρα του! Από την άλλη, ορισμένα site, ασχολήθηκαν με το ιστορικό καταχρήσεων του Aflleck, κάνοντας λόγο ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ , ότι “κατρακύλησε” ξανά και ότι διαλύεται ο γάμος τους εξαιτίας αυτού.

Eυτυχώς κάποιες σοβαρές ειδησεογραφικές πηγές έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους, παρουσιάζοντας την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Αν δεν ήταν αυτοί, το ατύχημα του Affleck θα είχε φτάσει να αποτελεί την αφορμή για την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 15:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon