.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 13:33

Αstric – Jacket και κουκούλα μηχανής μαζί!

 

“Ντύσιμο” για αναβάτη και μοτοσυκλέτα

 

To Astric, είναι μια startup επιχειρηματική ιδέα, η οποία αν και εκ πρώτης δεν ακούγεται κακή, εγείρει κάποια ερωτήματα, τουλάχιστον με την μορφή που έχει μέχρι τώρα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα Jacket, το οποίο σε ένα αποθηκευτικό χώρο στην πλάτη, μπορεί να χωρέσει μια κουκούλα μοτοσυκλέτας.

 Όσο οδηγείς, φοράς το Jacket και όταν σταθμεύσεις, βγάζεις την κουκούλα και σκεπάζεις την αγαπημένη σου, προφυλάσσοντας την από ήλιο, σκόνη, βροχή και… κακό μάτι.

Το δε Jacket, διπλώνει και αυτό και ασφαλίζει εσωτερικά της κουκούλας, απαλλάσσοντας σας από την μεταφορά του. Jacket και κουκούλα, είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά συνθετικά υφάσματα, με αδιάβροχες και αντιανεμικές ιδιότητες.

Όλα καλά, όμως υπάρχει ένα τεράστιο μειονέκτημα. Το Jacket δεν φέρει προστατευτικά, καθιστώντας το ουσιαστικά, άχρηστο για μοτοσυκλετιστική χρήση.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την ιδέα αυτή, αναφέρουν ότι όταν εξασφαλίσουν επαρκή χρηματοδότηση θα επιχειρήσουν να ενσωματώσουν και προστατευτικά αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Οπότε… καλή σαν ιδέα, αλλά ως έχει ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε. Στο κάτω – κάτω σε ένα σακίδιο ή σε ένα top box χωράει άνετα μια κουκούλα μηχανής, ενώ για το κακό μάτι έχουμε ειδικά φυλαχτά και αντι-βασκανίκες προσευχές από Σμυρνιές γιαγιάδες!

Περισσότερα για το Jacket Αstric, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ορίστε και ένα σχετικό video:



 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 13:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon