.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 19:11

Kawasaki H2… τσέπης

 

Τurbo αλλά μόνο στην εμφάνιση!

 

 

Τα μοτοσυκλετάκια ανέκαθεν αποτελούσαν την καλύτερη βάση για οποιουδήποτε είδους τρελή μετατροπή και το Z125 Pro της Kawasaki, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!

Από την Ιαπωνία λοιπόν μας έρχεται το συγκεκριμένο custom, που αναπαριστά το πανίσχυρο υπετροφοδοτούμενο H2 της Kawasaki, σε σώμα 125 κε.κ.
Δημιουργοί, οι άνθρωποι του K-Style, ενός μαγαζιού που ασχολείται με custom ανταλλακτικά και αξεσουάρ, αποκλειστικά για Kawasaki.

Aν και οι αναλογίες σμίκρυνσης του H2 δεν έχουν πετύχει ακριβώς, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πάρα πολύ καλό, με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια.

Όλα τα λεφτά, το διπλό τελικό της εξάτμισης το οποίο μιας και δεν επιτελεί λειτουργικό ρόλο (η εξάτμιση του Z125 Pro βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά), έχει επενδυθεί με μονωτικό στο εσωτερικό του, προκειμένου να κρατά ποτά και φαγητά στις ιδανικές θερμοκρασίες. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 19:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon