.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 14:19

Honda - Έρχεται “μικρό” Africa Twin ή νέο Transalp;

 

Το σκέφτονται σοβαρά οι Ιάπωνες

 

Τα παραπάνω θα μπορούσαν απλά να είναι φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, μαζί με εκατοντάδες άλλες φυσικά για κάθε βαρύ όνομα και μοτοσυκλέτα που θα μπορούσε να ενδιαφέρει το κοινό.

Όταν όμως αυτές οι κουβέντες προέρχονται από επίσημα χείλη τότε παύουν να είναι απλά φήμες και εικασίες, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με Ιάπωνες.

Το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον μία μικρότερη σε κυβισμό έκδοση του Africa Twin είναι υπαρκτό, σύμφωνα με τον Kenji Morita, υπεύθυνο για τη δημιουργία της CR1000L Africa Twin, αλλά και της νέας έκδοσης Adventure Sports.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση Ολλανδού δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της φετινής EICMA (για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε μικρότερο Africa Twin ή ακόμη και ένα νέο Transalp) ο κ. Morita δήλωσε ότι μια τέτοια μοτοσυκλέτα δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Ωστόσο και χωρίς να απορρίπτει ούτε την ονομασία Transalp, ο κ. Morita είπε ότι αυτό εξαρτάται και από τις πληροφορίες και προτιμήσεις που συλλέγει η Honda, οι οποίες προέρχονται από τους Ευρωπαίους αναβάτες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δυνατή ζήτηση για ένα τέτοιο μοντέλο σύμφωνα με τον κ. Morita και αν αυτή η ζήτηση γίνει ακόμη πιο έντονη τότε η συγκεκριμένη πιθανότητα μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Άλλωστε υπάρχει και πρόσφορο έδαφος στην σημερινή γκάμα της Honda αφού απουσιάζει αυτή τη στιγμή ένα “καθαρόαιμο” adventure/on-off στα 600-800 κ.εκ.

Δείτε τις δηλώσεις του Kenji Morita στο βίντεο που ακολουθεί (στα αγγλικά).

Διαβάστε εδώ και συνέντευξη του κ. Morita σε άλλο μέσο σχετικά με τα παραπάνω.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 16:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon