.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 13:26

Συλλεκτικός χρονογράφος από τις Indian-Baume & Mercier

 

Έκδοση για τα 50 χρόνια από το ρεκόρ του Munro

 

 

Σε συνεργασία με την φημισμένη ελβετική εταιρία ωρολογοποιίας Baume & Mercier η Indian Motorcycle παρουσίασε τον πρώτο περιορισμένης παραγωγής χρονογράφο της με την ονομασία B&M Clifton Club Munro Limited Edition.

indian burt munro limited edition roloi 3

Ο χρονογράφος παρουσιάστηκε προς τιμή του Burt Munro που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την αμερικάνικη εταιρία (περισσότερα για τον Munro εδώ).

Με τιμή 3.750 αμερικάνικα δολάρια, ο χρονογράφος που παρουσιάστηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της EICMA, θα διατεθεί στην “περιορισμένη” παραγωγή των 1.967 κομματιών, με τον συγκεκριμένο αριθμό να μας θυμίζει το έτος που ο Munro πέτυχε ρεκόρ ταχύτητας στη σέλα της μοναδικά φτιαγμένης Indian (από τον ίδιο)  αγγίζοντας τα 296,5 χλμ./ώρα.

indian burt munro limited edition roloi 2

Στον χρονογράφο ξεχωρίζει το νούμερο “35” σε κίτρινο, το τυχερό νούμερο του Munro, και δεκάδες ακόμη λεπτομέρειες αντάξιες του ονόματος που κοσμεί την πλάκα του, ενώ πολύ όμορφη λεπτομέρεια είναι και το “αντίβαρο” του δείκτη για τα δεύτερα, το “I” της Indian.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 10:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon