.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 12:13

Aλλάζει το σήμα της BMW σε ορισμένα κορυφαία μοντέλα

 

Πιθανόν να δούμε το νέο και στις αντίστοιχες μοτοσυκλέτες

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της BMW, Hildegard Wortmann, το χαρακτηριστικό έμβλημα της BMW, ο κυανόλευκος έλικας που συμβολίζει το ξεκίνημα της εταιρείας, όταν δραστηριοποιούταν στο πεδίο της αεροπλοΐας, πρόκειται να αλλάξει για ορισμένα κορυφαία μοντέλα.

Συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκίνητων, αυτά τα οποία η εταιρεία ονομάζει ως “elite models”, θα φέρουν μια ασπρόμαυρη έκδοση του σήματος της BMW, κάτω από την οποία θα αναγράφεται πλήρως το “Bayerische Motoren Werke”, από το όποιο και προέρχονται τα αρχικά B, M και W και το οποίο μεταφράζεται στα ελληνικά ως: “Bαυαρική Βιομηχανία Κινητήρων”.  

Τα μοντέλα αυτοκινήτων στα οποία θα τοποθετείται το νέο αυτό σήμα, θα ανήκουν στις σειρές 8, i8, i8 Roadster, 7 και X7 και ο λόγος που γίνεται όλο αυτό, είναι για να αποκτήσουν μια διακριτική, ξεχωριστή υπόσταση από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας. Η παρουσίαση τους, αναμένεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης, που ανοίγει τις πύλες της, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για αυτό, το νέο σήμα μπορεί να εφαρμοστεί και σε συγκεκριμένα κορυφαία μοντέλα μοτοσυκλετών της BMW Motorrad, διαχωρίζοντας τα από τα υπόλοιπα της γκάμας.

Η BMW δημιούργησε ένα σχετικό video για την περίσταση, το οποίο και παραθέτουμε:  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 15:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lazareth Wazuma V8M Travis Patrana - Back flip πάνω από τον Τάμεση - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon