.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 15:30

Oνειρική θέση εργασίας στην Μεγάλη Βρετανία

 

Οδηγάς νέα μοντέλα μοτοσυκλέτων και πληρώνεσαι!

 

Φρεσκάρετε τα αγγλικά σας και ετοιμάστε τα βιογραφικά σας, η δουλειά που ονειρευόσασταν αλλά δεν φανταζόσασταν ότι μπορεί ποτέ να υπάρξει, σας περιμένει!

Η WMB, εταιρεία logistics με εξειδίκευση στην αποθήκευση και μεταφορά μοτοσυκλετών, με έδρα το Gloucester στα νοτιοδυτικά της Μεγάλης Βρετανίας, ζητά υπάλληλο, με αντικείμενο εργασίας την οδήγηση των “τελευταίας εσοδείας” μοντέλων μοτοσυκλετών.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης, πολλές από αυτές τις μοτοσυκλέτες θα είναι μοντέλα τα οποία δεν θα έχουν ακόμα κυκλοφορήσει καλά – καλά στην αγορά!  

Μισθός; 30.600 ευρώ ετησίως προ φόρων και κρατήσεων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας κατηγορίας Α για τουλάχιστον έναν χρόνο, να μην έχουν σημειωθεί στο point system και να είναι διατεθειμένοι να κάνουν ένα ταξίδι με μοτοσυκλέτα εβδομαδιαίως.

Πέραν της οδήγησης, θα πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται τα σημεία που χρήζουν επισκευής και επιδιόρθωσης σε μια μοτοσυκλέτα και να τα υποδεικνύουν στον αρμόδιο τεχνικό του τμήματος.

… α, ναι, επίσης μετά από κάθε βόλτα, είναι υποχρεωμένοι να πλένουν την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν. Αυτά.

Αν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτή την φόρμα, περιγράφοντας παράλληλα με λίγες λέξεις το γιατί είστε ιδανικός – η για αυτή την θέση εργασίας (το “τα σπάει η δουλειά και γουστάρω τρελά, μιλάμε έχω καταπορωθεί” δεν ακούγεται ωραίο...)

υ.γ. Να ξέρετε ότι εκεί πάνω βρέχει. Πολύ.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 15:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon