.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 14:45

Το πιο γρήγορο R 1200 GS – Στόχος τα 275 χλμ./ώρα!

 

Ένα project σε εξέλιξη

 

BMW R 1200 GS: best seller. ταξίδια, περιπέτεια, φόρτωμα, τουρισμός. Με αυτά είναι συνυφασμένη η μοτοσυκλέτα τω Βαυαρών για τους περισσότερους από εμάς, όχι όμως και για τον Trev Richter, για τον οποίο, το μεγάλο Adventure με τον boxer κινητήρα, είναι το μέσα για την κατάρριψη ρεκόρ ταχύτητας! Γιατί; Γιατί μπορεί… και γιατί όπως δηλώνει ο ίδιος:

“…μου αρέσει αυτή μοτοσυκλέτα, δεν το έχει κανένας άλλος και αυτή είναι και η φιλοσοφία των ρεκόρ ταχύτητας, να επιχειρείς κάτι που θεωρείται πολύ – πολύ δύσκολο ή ακόμα και ακατόρθωτο…”

Το GS του Richter βέβαια, δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε… “μαμά”. Έχει αφαιρεθεί η σέλα του συνεπιβάτη και τα μαρσπιέ του, έχει τοποθετηθεί Hexa Cone τελικό της Remus, κιβώτιο με πιο μακριές σχέσεις και ελαστικά με δείκτη κατάλληλο για τόσο υψηλές ταχύτητες. Α ναι… τοποθετήθηκε και σύστημα Nitro, μικρή “λεπτομέρεια”…

O Richter και η ομάδα του, έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμές στην Βολιβία και από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο θα βρίσκονται στην Bonneville , ενώ τον Νοέμβριο θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία στην California για να φτάσουν το GS, στα 275+ χλμ./ώρα!   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 14:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon