.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 10:31

Ρεκόρ διάσχισης… λίμνης με μοτοσυκλέτα!

 

"Πλανάροντας" στη Λίμνη Κόμo

 

Με ένα  κατάλληλά μεταποιημένο Suzuki RMZ 450, την Κυριακή που μας πέρασε (30/06), ο Ιταλός αναβάτης Luca Colombo έθεσε νέο ρεκόρ στην κατηγορία “διάνυση μεγαλύτερης απόστασης με μοτοσυκλέτα σε γλυκό νερό”.

To εγχείρημα έλαβα χώρα στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας και πιστοποιήθηκε από τους επόπτες του βιβλίου των ρεκόρ, "Guinness". Ο Colombo, διένυσε μια απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από μια όχθη της λίμνης σε μια άλλη, “πλανάροντας” στο νερό, με μια ταχύτητα της τάξεως των 75 χιλιομέτρων την ώρα (ή αν προτιμάτε 40,5 κόμβοι). 


Στο RMZ, είχαν τοποθετηθεί ειδικοί πλωτήρες, καθώς και πίσω ελαστικό με κάθετα πτερύγια για την απαραίτητη… πρόωση, ενώ τόσο ο αναβάτης όσο και η μοτοσυκλέτα, έφεραν αυτόματης ενεργοποίησης φουσκωτά σωσίβια, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά επί της διαδικασίας… με βάθος +200 μέτρα, δεν είναι να παίζεις…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 10:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon