.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 10:10

Suzuki: Ξαναζωντανεύει το RG500 XR14 του Barry Sheene - Video

 

Με τη βοήθεια του ίδιου του μηχανικού του Barry Sheene!

 

Η Suzuki αναπαλαιώνει το δίχρονο όπλο XR14 του 1976, που οδηγούσε ο θρύλος Barry Sheene, με τη βοήθεια του ίδιου του μηχανικού του Βρετανού Πρωταθλητή, και εξαρτήματα από το Suzuki Vintage Parts Programme.

barry sheene 01

Εδώ θα δείτε το πρώτο βίντεο, με το δεύτερο και τελευταίο να έχει προγραμματιστεί να ανέβει στο διαδίκτυο στις 7 Ιουνίου.

barry sheene 02

Πρόκειται ουσιαστικά για προωθητική ενέργεια της Suzuki Μεγάλης Βρετανίας, πάνω στο πρόγραμμα Suzuki Vintage Parts, με το οποίο οι φαν του Hamamatsu μπορούν να αναζητήσουν σπάνια εξαρτήματα για κλασικές μοτοσυκλέτες της Suzuki.

barry sheene 03

Δείτε τον αρχιμηχανικό του Barry Sheene, Martun Ogborne να αναπαλαιώνει μαζί με τον τεχνικό GP Nigel Everett το RG 500 XR14, το οποίο ανήκει ακόμα στην οικογένεια Sheene, αναλύοντας παράλληλα (στα αγγλικά) τις εργασίες που εκτελεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 10:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon