.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 13:48

Kawasaki ZX-10RR 2021: Νέο βίντεο-λύσσα με έναν onboard γύρο στη Jerez

Ενόσω περιμένουμε την παρουσίαση της νέας superbike Kawasaki, το νέο teaser video μας προκαλεί να γυρίσουμε τον ήχο στο τέρμα!

Σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, η Kawasaki πρόκειται να αποκαλύψει τη νέα της ZX-10RR, η οποία έχει ήδη κάνει μια πρώτη εμφάνιση στη διάρκεια του WorldSBK Winter Test στην ισπανική Jerez. Εκεί κατάφερε μάλιστα να γράψει τον πρώτο χρόνο των δοκιμών στα χέρια του μόνιμου πρωταθλητή Jonathan Rea, προσφέροντάς μας και μια πρώτη εικόνα της μοτοσυκλέτας – έστω και με τα αγωνιστικά φέρινγκ της KRT.

Τώρα, ως δεύτερο ορεκτικό, απολαμβάνουμε ένα ξεσηκωτικό νέο βίντεο τραβηγμένο από το ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας του Rea καθώς γράφει έναν ολόκληρο γύρο στη Jerez.

Απολαύστε το στη συνέχεια με τον ήχο καργαρισμένο, καθώς σε λίγες ώρες λογικά θα έχουμε και τα πλήρη στοιχεία της νέας ZX-10RR για το 2021.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 13:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon