.
Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 15:48

Kawasaki Z650 2021 – Ανανέωση εξωτερικά με πράσινες ζάντες

Το γυμνό Ζ650 δέχτηκε σημαντικές αναβαθμίσεις πέρυσι, με τον εξοπλισμό που κληρονόμησε από το Ninja 650 και φέτος επανέρχεται με νέα χρώματα.

Αλλαγές στη μηχανολογική βάση του Ζ650 εν προβλέπονται για το 2021, ωστόσο η Kawasaki δεν το αφήνει έτσι απεριποίητο.

Το 2021 το μεσαίο δικύλινδρο γυμνό θα διατίθεται σε τρεις επιλογές χρωμάτων, με την είδηση να αφορά την απουσία του … πράσινου! Πράγματι, στα διαθέσιμα χρώματα του επόμενου έτους δεν υπάρχει πράσινο Ζ650, αλλά το παραδοσιακό χρώμα της Kawasaki φυσικά δεν απουσιάζει.

Πέραν της κατάμαυρης εκδοχής με λιγοστές κόκκινες λεπτομέρειες (Metallic Spark Black), οι Ιάπωνες προσέθεσαν έναν νεωτερισμό για το συγκεκριμένο μοντέλο εισάγοντας πράσινες ζάντες σε δύο εκδοχές: είτε στη λευκή βάση (Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black) ή στη μαύρη (Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black).

Είμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση της τιμής του στην ελληνική αγορά.

Δείτε το στην ελληνική ιστοσελίδα της Kawasaki

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon