.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 12:40

Kawasaki - Teaser κάνει λόγο για 6 νέα μοντέλα - Video

Ένα Teaser-Video της Kawasaki που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κάνει λόγο για αποκάλυψη 6 νέων μοντέλων στις 23 Νοεμβρίου του 2020.

Το συγκεκριμένο teaser είναι εξαιρετικά περίεργο για 2 λόγους. Πρώτον, δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα κανάλια της εταιρείας παρά μόνο σε μερικά… πχ. στο κανάλι της Kawasaki για τον Καναδά, κ.α. Και δεύτερο, γιατί τα μοντέλα που βλέπουμε κρυμμένα κάτω από τις κουκούλες δείχνουν… 125άρια αν κρίνει κανείς από τις λεπτές ρόδες τους.

Τρία από τα αναμενόμενα μοντέλα έχουν χυτούς τροχούς και τρία έχουν τροχούς με ακτίνες.

Ας δεχτούμε πως για το teaser η Kawasaki επέλεξε να βάλει άσχετα μοντέλα κάτω από τις κουκούλες, ας θεωρήσουμε πως σύντομα το teaser θα εμφανιστεί και στα υπόλοιπα media channels της εταιρείας, και ας πάμε παρακάτω.

Από τα μοντέλα που αναμένουμε, πρώτο στη λίστα των πιθανών ανανεώσεων έρχεται το ZX-10R και η έκδοση ZX-10RR του.

Με το Kawasaki H2 να μην έχει θέση στη γκάμα της φίρμας για το 2021, λόγω απροθυμίας της φίρμας να το πιστοποιήσει για τις Euro 5 προδιαγραφές, αναμένουμε να δούμε αν οι «πράσινοι» παρουσιάσουν κάποια ειδική έκδοση του Z H2, πιθανώς με περισσότερα τουριστικά γονίδια (Z H2 SE;).

Μια πιο… εξωγήινη υπόθεση θα ήταν να δούμε το Akashi να παρουσιάζει το φημολογούμενο Z Vulcan.

Πιθανότατα να δούμε και ένα ανανεωμένο KLX 250, και ίσως κάποιο αναγεννημένο KLR 650 ή… KLX 700, για να αναμετρηθεί ενάντια στο Yamaha Tenere 700.

Αν ξεχάσουμε τι θα θέλαμε να δούμε και αν προσγειωθούμε ξανά στην πραγματικότητα, ένα ανανεωμένο Versys δείχνει δυνατή πιθανότητα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon