.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 15:26

Kawasaki Z H2 2020 στο δυναμόμετρο [Βίντεο]

Το υπερτροφοδοτούμενο γυμνό θηρίο κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο τύμπανο ενός δυναμομέτρου.

Η Αμερικανική Brocks Performance πήρε στα χέρια της ένα ολοκαίνουργιο Kawasaki Z H2 και, αφού το πήγαν μια βόλτα, το ανέβασαν στο δυναμόμετρο για την πρώτη μέτρηση ισχύος και ροπής στον τροχό που σήμερα κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το αποτέλεσμα είναι όσο συναρπαστικό περιμέναμε να είναι, αποδίδοντας πάνω από 184 hp στον τροχό, ενώ και η ροπή του αποδεικνύεται θρεφτάρι με κάτι παραπάνω από 13 kg.m!

Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο το Ζ Η2 καθώς ταλαιπωρεί το δύσμοιρο δυναμόμετρο στο βίντεο που ακολουθεί. Η διάρκειά του είναι περίπου μισή ώρα, καθώς ξεκινά με μια χαλαρή οδηγική εμπειρία, συζήτηση, δυναμόμετρο και ξανά συζήτηση επί των αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 15:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon