.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 12:33

Husqvarna 701 Supermoto - Teaser Video!

 

Οδήγηση στα χιόνια

 

Η Husqvarna παρουσιάζει το νέο της 701 Supermoto με ένα μικρό video teaser το οποίο δείχνει το "όπλο" να οδηγιέται στα χιόνια. Με λάστιχα που διαθέτουν καρφιά, η Husqvarna γυρνάει στις ρίζες της, στην Σουηδία, όπου μέσα από αυτό το μικρό video αλλά και το micro-site που έχει σχεδιαστεί ειδικά, μας δίνει την πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο.

Η νέα μοτοσυκλέτα θα βρεθεί στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι ως μοντέλο 2016, και η τιμή θα βρίσκεται κοντά στο KTM 690 SMC-R στο οποίο και βασίζεται. Ο κινητήρας παραμένει ίδιος με απόδοση 67 ίππων και θα διαθέτει σύστημα fly-by-wire, ρυθμιζόμενο χάρτη ηλεκτρονικής ανάφλεξης, ABS, σύστημα slipper στον συμπλέκτη, αλλά και δύο έξτρα λίτρα καυσίμου, στα 14 από 12 του KTM. Διαφορετικά θα είναι τα πλαστικά περιφερειακά, με την Husqvarna να ανακοινώνει το βάρος της 701 στα 145 κιλά, πέντε περισσότερα από την αντίστοιχη KTM. Δείτε το video:

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 19:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon