.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 20:53

Husqvarna FC 250 - 2016! Είναι έτοιμο!

Θα το οδηγήσει ο Aleksandr Tonkov 

 

Η Husqvarna έχει μπει δυναμικά στην νέα της εποχή και προχωράει ασταμάτητη να βελτιώνει τις μοτοσυκλέτες της. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι για το 2016 η FC 250, θα έχει αρκετές διαφορές από το μοντέλο 2015. Μερικές από αυτές εστιάζουν στην αισθητική που φαίνεται ότι μας γυρίζει στο 2004 με τα πλαϊνά του ψυγείου να γίνονται ενιαία με τα πλαϊνά πλαστικά number plate και αιχμηρά προς τα πάνω, αφήνοντας σε ξεχωριστά τμήματα τα καπάκια των ψυγείων.
Η αισθητική δεν είναι το μόνο τμήμα το οποίο άγγιξε το R&D αφού η FC 250 θα είναι στενότερη και ελαφρύτερη, με μειωμένη μάζα στο κέντρο, για ευκολότερη οδήγηση. Οι μηχανικοί έχουν εστιάσει και στο πλαίσιο που είναι νέο, ελαφρύτερο και στιβαρότερο από του 2015, ενώ θα καταφέρνει να είναι πιο φιλικό στην οδήγηση, αφού θα προσφέρει περισσότερη πληροφόρηση στον αναβάτη.
Ο κινητήρας επίσης έχει βελτιωθεί, με νέο σύστημα ψεκασμού και νέα μπαταρία, ώστε να είναι συνολικά πιο ανταγωνιστικός στην κατηγορία MX2.
Η Husqvarna ανακοίνωσε ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα οδηγηθεί στον 4o αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross από τον Aleksandr Tonkov, και φαίνεται ότι με αυτή την κίνηση, προλαβαίνει την ''μαμά'' KTM στις παρουσιάσεις νέων μοντέλων. Ίσως η νέα FC 250 να είναι η αρχή της διαφοράς της Husqvarna από την KTM, ενώ πάνω της, προφανώς, θα στηριχθούν τα μοντέλα enduro του 2017 - με την προσθήκη φώτων και ανάλογων αλλαγών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon