.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 10:30

Husqvarna 701 Supermoto / Enduro - 2016 - Κατασκοπευτικές φωτογραφίες!

 

Δοκιμάζονται στην Τενερίφη!

 

Κατά την διάρκεια δοκιμών στην Τενερίφη, εθεάθη το νέο 701 της Husqvarna σε δύο εκδόσεις. Το νέο μοντέλο που έχει ήδη παρουσιαστεί στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο ως πρωτότυπο, αναμένεται να μπει στην αγορά το 2016.
Οι μοτοσυκλέτες που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός ήταν καμουφλαρισμένες στα πλαστικά περιφερειακά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για την Enduro και Supermoto έκδοση, τόσο από το σχήμα των πλαστικών, όσο και από τα μηχανικά χαρακτηριστικά. Να θυμίσουμε ότι χρησιμοποιούν ως βάση την 690 SMC και 690 Enduro της KTM, και μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα με ιπποδύναμη στους 67 ίππους και 6,8 χιλιόγραμμα ροπής.
Στις φωτογραφίες απεικονίζονται δύο μοτοσυκλέτες, η μία Enduro και η άλλη Supermoto, κάτι που δείχνει ότι η Husqvarna έχει ξεκινήσει την "εισβολή" στην γκάμα της ''μαμάς'' KTM.
Ευελπιστούμε να υπάρξουν διαφορές ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες των δύο εταιριών και να μην δούμε απλά νέους χρωματισμούς και αυτοκόλλητα.
Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις εστιάζουν στις διαστάσεις των τροχών, όπως συμβαίνει και στις αντίστοιχες ΚΤΜ, και πιθανότατα σε άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές με το μάτι. Θα χρησιμοποιούν ανεστραμμένα μπροστινά συστήματα και ABS, ενώ η σέλα φαίνεται ότι σκαρφαλώνει αρκετά στα πλαϊνά των ψυγείων.

Φωτογραφίες: forocoches.com

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon